hits

Begret har rent over!

Fredag forrige uke gir Sofie meg beskjed om at Lucas skulle skrives inn på skolen.  Nevner ikke noe at foreldrene skal være med . dagen han skal skrives inn?? Jo tirsdag! Jeg skrev en sms om at nå måtte hun se å gi slike beskjeder samme dagen hun får det i posten. Da jeg skulle møte opp på skolen, var jeg litt tidlig ute, så jeg spurte hun i resepsjonen når papirene ble sendt ut. For 2-3 uker siden. 16.januar svarte hun. Da sofie kom inn så hun rart på meg.. for jeg måtte stå og signere papirene til Lucas der og da. 

Etter sist familieverns time, der sofie ikke dukket opp, så hadde sofie satt opp ny time. 28.02 . Hun har fremdeles ikke nevnt noe til meg. Hva sofie tror hun kommer til å oppnå denne gangen vet jeg ikke. 

I går hadde hun full mulighet til å gi meg beskjed om den nye timen... siden hun kom ned for å hente morsdags gaven sin.. og brillene til Lucas som han ødela i rent sinne på fotballtreninga. Ba sofie ta kontakt med øyelegen hans for å få ny time til sjekk, slik at han får nye briller raskest mulig. Så det skal bli artig å se hvor lang tid det tar. 

På fredag skal sofie få mitt forslag til samværsavtalen. Så får vi se hva som skjer.. for nå er jeg møkk lei...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaenminsin

Pappaenminsin

38, Åmot

Hei. Her kommer du til å bli kjent med meg igjenom godt og vondt. Her skriver jeg om fortid, nåtid og litt framtid

Kategorier

Arkiv